Utcai autóversenyNavigáció: egérrel

Leírás:
Ha szereted autóversenyeket, de már unod, hogy mindig ugyanolyan játékokat talász, akkor most jó helyen van. A Line Racer egy teljesen új stílusú utcai autóverseny játék, pont amire szükséged van. A hajsza és az izgalom öröme verseny közben, de egy teljesen új megközelítésben.
Először megjelenik egy pálya, rajta két autóval. A te versenyautód lesz a célkeresztben. Az a feladat, hogy rákattintva az egérrel a saját sávodban - feleden - maradva végigköveted a pályát, aminek a vonala eltérhet a felfestett szabályos sávoktól. Minél pirosabb a vonal, annál gyorsabb lesz az autód. Amikor körbeértél, akkor az autód végigköveti az útvonalad.
Ha ügyes voltál, akkor te érsz célba először. Győzelem esetén Fog érméket kapsz, amit a versenyautó tuningolására fordíthatsz.
Futtatáshoz engedélyezned kell a Shockwave telepítését/futtatását.
Line racer online game, street racing

Az alábbi játékoldal a férfiak, és a fiúk számára kedvez leginkább, hisz Nálunk csak autós játékokat találhatsz. A 3 éves korosztálytól kezdve mindenkire gondoltunk, megtalálható a legjobb mesefilmekből készített játékoktól a forma 1-ig szinte bármi, amely az autókkal kapcsolatos. Csak egy PC szükséges az egészhez, illetve internetkapcsolat, és máris indulhat a móka.

A legjobb feed-forrásokból dolgozunk, mindent végigjátszunk, hogy még csak véletlen se akadj olyan játékba, amely esetleg túl nehéz, hibás, vagy valamilyen okból nem a weboldalunkra való. Mindig teszünk fel valami újat, ezt pedig megosztjuk Facebook-on, ahol követhetsz is Minket.

Tehát ne habozz, ha a kocsis játékok kedvelői vagy, akkor itt igazán élvezni fogod a kínálatot, csak gyere fel, és játssz!

Kattints az autós játékokért ide, vesd bele magad az eszement futamokba, a veszélyes sivatagi rallykba, vagy a mostani trendbe, a fagyos, jeges driftekbe. Mint ahogy korábban említettük, nálunk nem találsz selejtes, vagy hibás online játékokat, mindegyiket megnézzük, és útmutatót is írunk hozzá, hogy tudd, miről is van éppen szó, és felhőtlenül élvezhesd játékainkat.